Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Boszorkánymáglya

2010.10.24

Negyed óra alatt, könnyen elkészíthető desszert, és még sütni sem kell!

 

Kép

 

 

16 db babapiskóta

1 csomag gesztenyepüré (20 dkg)

2 dl tejszín

5 dkg csokoládé

1 dl tej

fél dl rum

 

A gesztenyét almareszelővel lereszelem (vagy krumplinyomóval is össze lehet törni).

A rumot és a tejet összekeverem, belemártom a piskóták felét, és egymás mellé lefektetem őket. Rászórom a gesztenye felét, majd arra rakom a második sor áztatott babapiskótát. Megszórom a gesztenye másik felével.

A tejszínt kemény habbá verem, és habzsákkal a gesztenye tetejére nyomom, majd végül a máglyát olvasztott csokival meglocsolom.

Tálalásig hűtőben tartom.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.