Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Mandulás-mogyorós koszorú

2009.11.28

1 adag omlós alaptészta, recept itt:

/cikkek/a-tol-z-ig-tippek/omlos-teszta-alaprecept

 

5 dkg darált mandula

1 tojás sárgája

5 dkg aprított mogyoró

kevés csoki a díszítéshez

 

Kép

A tésztába belegyúrom a darált mandulát, majd kisodrom (kb. 3 mm), és koszorú formákat szúrok ki. Megkenem a tetejét tojássárgájával, megszórom mogyoróval, és sütőpapírral bélelt tepsiben, 180 fokos sütőben készre sütöm. Ha kihűlt, olvasztott csokit csorgatok rá.

Forrás: Extra Finomságok

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.