Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Vienetta

2010.08.15

 

Persze nem teljesen olyan, mint az igazi, de azért fincsi 

Kép

28 dkg tejszin ízű habpor

3 evőkanál porcukor

4,5 dl tej

12 dkg tortabevonó csoki

1 evőkanál étolaj

 

A habport csomómentesen elkeverem a cukorral és a tejjel, és habbá verem.

A csokoládét gőz fölött megolvasztom és hozzákeverem az étolajat.

Ez őzgerincformát folpack fóliával kibélelek. Az aljára habot simítok, erre egy vékony réteg csokit csorgatok, majd ezt ismétlem addig, míg a hozzávalók elfogynak. Fóliával jól becsomagolom, és mélyhűtőben megfagyasztom.

Ebből a mennyiségből nekem egy őzgerincforma telt meg.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.