Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Pácolt camembert

2010.12.02

Ezt az ételt nyáron önmagában könnyű vacsorára szoktam készíteni, vagy pedig kiflikarikán, esetleg pirítóson tálalva előételként.

Kép

 

1 camembert sajt

1 nagy paradicsom

8-10 fekete olivabogyó

1 lime reszelt héja

olivaolaj

citromlé

só, bors

 

A sajtot felkockázom.

A paradicsomot kimagozom, és kis kockákra vágom.

Az olivabogyót is felaprítom, majd mindent tálba teszek, ráreszelem a lime héját, meglocsolom 1-2 evőkanál citromlével, sózom, borsozom, és meglocsolom 4-5 evőkanálnyi olivaolajjal. Pár óráig hűvös helyen tartom, hogy az ízek jól összeérjenek.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.