Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Sonkás kosárkák

2009.12.12

Ezeket a falatkákat egy női magazinban láttam, rögtön megtetszett, és kitéptem a lapot. Sajnos, már nem tudom, hogy melyikből.

 

Kép

Hozzávalók:

vékonyra szelt száraz sonka,

néhány fej sampiongomba, vékony szeletekre vágva

parmezánsajt

metélőhagyma

olajban eltett articsóka (elmaradhat).

 

A sütőt 180 fokra előmelegítem.

Egy muffinsütő mélyedéseibe papírkapszlikat teszek, amit kibélelek sonkával, majd a sütőben kb. 8-10 perc alatt megsütöm. Rögtön kiveszem, rácsra téve kihűtöm, így – nagyjából – kosárka formájúak maradnak. (A sonka legyen kissé ropogós, de ne süljön túl!)

A kihűlt kosarakba gombaszeleteket, kevés articsókát, parmezándarabokat és metélőhagymát teszek.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.