Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Tejfölös pácolt mozzarella

2010.08.05

Ez a recept Jamie Olivertől való. Nagyon finom és könnyű vacsora pár szelet pirítóssal.

 Kép

A mozzarellát kb. fél cm vastag karikára vágom és egy tálkába teszem. Tejfölt simítok rá, megszórom reszelt citromhéjjal, sóval (ha lehet, nagy szemű  tengeri sókristályokkal), frissen őrölt borssal, kevés majorannával. Locsolok rá egy kevés citromlevet és olivaolajat, meghintem snidlinggel és friss bazsalikommal, és tálalásig hűtőbe teszem.Több réteg is kerülhet egymásra.

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

www.

(carpi, 2010.08.05 15:44)

Ez igazán remek és egyszerű.