Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Mézes mustáros halfilé

2010.03.31

Íme egy újabb bizonyíték, hogy húsz perc alatt is össze lehet hozni egy jó kis vacsorát!

Kép

Hozzávalók:

2 nagy halfilé (nálunk pangasius volt)

1 evőkanál mustár

1 evőkanál méz

kevés citromlé

só, bors

 

1 gerezd fokhagyma, aprítva

1 szál póré,  aprítva

1 fél zöld kaliforniai paprika, vékony csíkokra vágva

1 doboz konzerv fehérbab

2-3 maréknyi rukola

 

A mézet, mustárt kevés citromlével, sóval és friss borssal összekeverem, és pár percre bepácolom vele a halakat.

A fokhagymát és a pórét olivaolajon megdinsztelem, hozzáadom a paprikát, majd sózom, borsozom és pár percig párolom.

Hozzáadom a leszűrt babot, amivel már csak átmelegítem és félreteszem.

Közben a halat egy grillserpenyőben megsütöm.

Tálalásokor a rukolát a babhoz keverem és kevés citromlével ízesítem.

(Az eredeti receptben póré és paprika nem szerepelt, tehát kihagyható, vagy más zöldséggel helyettesíthető.)

Forrás: GoodFood

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.