Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Jammertal Borvacsora 2017.04.02.

2017.04.06

A Thermal Hotel Visegrád (www.thv.hu) áprilisi borestjén ezúttal a villányi Jammertal Borbirtok nedűit állították az este középpontjába, melyeket Szabó Kata Veronika, a borbirtok főborásza  mutatott be a vendégeknek. A chef párbajon  Ölvedy Balázs, a budapesti Brasserie & Atrium chefje vette fel a küzdelmet a szálloda chefjével, Ványi Lászlóval. A párbajt nagyon szoros versenyben Ványi úr nyerte az 1. főétellel.

img_3999.jpg

Vendégeink fogadására:

Jammertal Rozé ’16

Fogadó falatka: Epres sajtkrém

 

Menüsor:

Jammertal Kékfrankos ’11

Hideg előétel: Fekete szedres libamáj zserbó

img_4001.jpg

Jammertal Cabernet Sauvignon ’11

Meleg előétel: Kávés kacsamell kukorica pudinggal és mézes céklával

img_4002.jpg

Wunderlich Glória ’11

Főétel 1: Szegfűszeges őzcomb szeletek lilakáposztával töltött burgonyával és sült almás paszternák pürével

img_4003.jpg

Főétel 2: Szarvas gerinc kucsmagombával töltött raviolival, ropogós hajdinával, körtével és kávéval

img_4004.jpg

Koh-I-Noor Cabernet Franc ’11

Desszert: Étcsokoládé torta vörösboros áfonyaraguval, karamell kosárka

img_4005.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.