Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Pesztós-zöldbabos krumplisaláta

2012.06.10

Nagyon finom körete lehet a nyári sülteknek, a reszelt citromhéj különösen feldobja az ízét.

 

p1160723s.jpg

Kb. 10 darab közepes méretű újkrumplit megfőztem. Egy másik lábosban nagyjából ugyanennyi mennyiségű tisztított zöldbabot főztem.

 

Miközben a zöldségek főttek, egy tálban vízből, ecetből, sóból és pici cukorból salátalevet készítettem. A megfőtt újkrumplit negyedeltem, és ebbe a lébe téve hagytam kihűlni.

A megfőtt zöldbabot lecsepegtettem.

A krumpliról leöntöttem az ecetes levet, hozzáadtam a zöldbabot, 3 evőkanálnyi pesztót, ráreszeltem egy citrom héját, és jól összekevertem. Tálalásig a hűtőben pihentettem.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.