Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Túrókrokett

2016.11.27

Ennél a krokettnél fontos, hogy a bundázáshoz pankomorzsát vagy durvára darált kenyérmorzsát használj; ez fogja adni a kontrasztot a lágy, krémes belső és a roppanós kéreg között.

img_3797.jpg
Hozzávalók 10 db-hoz:
25 dkg túró
2 császárzsemle
egy csokor petrezselyemzöld ( vagy más zöldfűszer)
1 tojás
kevés fokhagyma (én egy negyed gerezdet használtam)
1 púpozott evőkanál keményítő

a bundázáshoz panko morzsa
A zsemlét vízben áztattam, jó alaposan kinyomkodtam. Összekevertem a többi hozzávalóval, és rövid pihentetés után rudacskákat formáztam belöle. Morzsába forgattam, forró olajban kisütöttem.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.