Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Bajor perecleves

2010.05.17

Jó ötlet arra, hogyan alakítsuk át a maradék húslevest.

 

Kép

Hozzávalók

2 bajor perec (jó, ha már szikkadt)

2 dl világos sör

1 liter húsleves

1 fej vöröshagyma, kis kockákra vágva

1 fej vöröshagyma, vékony karikákra vágva

kevés snidling

 

Egy lábosban kevés olajon a karikára vágott hagymát aranyszínűre sütöm, majd kiszedem, félreteszem. A maradék olajon megpirítom a felkockázott hagymát, felöntöm a sörrel, felforralom, majd beleöntöm a húslevest, és kis lángon 15-20 percig főzöm.

Közben a pereceket felkarikázom, sütőben, szárazon megpirítom.

A levest a pirított pereckarikákkal, sült hagymával és kevés snidlinggel megszórva tálalom.

Forrás: 1 millió menü

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.