Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Paradicsomleves

2009.12.06

Azoknak ajánlom, akik nem szeretik a lisztes rántásalapon készülő paradicsomlevest, de a paradicsomot igen J

 

Kép

 

1 fej hagyma, felaprítva

1 kisebb szál szárzeller, felaprítva

4 nagy, érett paradicsom, felkockázva

1 fél kaliforniai paprika, felkockázva

2 pohár szárnyashúsleves

1 mokkáskanálnyi kakukkfű, majoranna,

só, bors, étolaj

 

A felforrósított olajon megdinsztelem a hagymát, zellert és paprikát. Hozzáadom a paradicsomot, fűszerezem és felöntöm a húslevessel. Felforralom, majd lassú tűzön kb. 20 perc alatt megfőzöm.

Forrás: Egyszerűen remek

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.