Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Spárgasaláta

2014.05.28

 Hozzávalók 2 főre:

1 csomag zöld spárga

4 újkrumpli

20 dkg füstölt pisztrángfilé

2 tojás

rukkola

olajbogyó

 

Öntet: 3 evőkanál olívaolaj, 1 evőkanál citromlé, 1 teáskanál mustár, só, bors.

 

Az öntetet egy nagy tálban összekeverem.

Az újkrumplit héjastól megfőzöm, cikkekre vágom és még melegen az öntetbe keverem.

A spárgát 3-5 perc alatt, forrásban lévő vízben megfőzöm, majd darabokra vágom.

A tojást megfőzöm, úgy, hogy a közepe picit folyós maradjon.

A hozzávalókat tányérra rendezem és a tetejére 1 lágytojást teszek.

 

spargasalata.jpeg

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.