Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Cukkinis tonhalas cannelloni

2010.01.29

 

Kép

Töltelékhez:

2 közepes cukkini, megmosva, lereszelve
3 szál  újhagyma v. póré, felkarikázva
20-25 dkg konzerv tonhal
1 gerezd fokhagyma aprítva,

só, bors, oregano, aprított petrezselyemzöld

Mártáshoz:

 

1 doboz hámozott paradicsom konzerv

1 pohár fehérbor (1-1,5 dl)
1 pohár húsleves
1 gerezd aprított fokhagyma

só, bors

 

valamint 1 csomag cannelloni tészta (ez a mennyiség nekem 15 db tészta megtöltésére volt elég)

1 nagy mozzarellagolyó

Egy lábosban a felforrósított olajon megpirítom a hagymákat és a cukkinit. Fűszerezem, és hozzákeverem a tonhalat. A töltelékkel betöltöm a cannellonit és egy vékonyan kivajazott tűzálló tálba teszem.

A mártáshoz egy lábosba öntöm a paradicsomot, a húslevest és a fehérbort. felforralom és fűszerezem, és pár percig forralva főzöm. A megtöltött tészták tetejére öntöm, majd rászórom a darabokra tépkedett mozzarellát. 200 fokos sütőben kb. fél óra alatt készre sütöm.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.