Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Krémsajtos, pórés spagetti

2010.06.29

 

Kép

Hozzávalók 2 személyre:

20 dkg spagetti

1 nagy póréhagyma, felkarikázva

20 dkg gomba, felszeletelve

1 fokhagyma, összezúzva

20 dkg mascarpone

5 dkg száraz sonka, csíkokra vágva

friss bazsalikom

olivaolaj, só, bors

 

A spagettit bő, sós vízben kifőzzöm.

Egy serpenyőben 2 evőkanálnyi olivaolajat hevítek, beleteszem a pórét, 2 evőkanálnyi vizet és 5 percig párolom. Hozzáadom a gombát és a fokhagymát, sózom, borsozom, és további 3 percig párolom. Belekeverem a friss bazsalikomot, a sonkát és a sajtot (ha túl sűrű lenne, kevés tésztafőzővízzel lazítom), majd a lecsepegetett tésztával is összeforgatom.

Forrás: GoodFood

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.