Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Lazacos rukolás szélesmetélt

2010.02.13

 

Kép

 

20 dkg szélesmetélt (tagliatelle)

1,5 dl tejszín

15 dkg mascarpone krémsajt

10 dkg füstölt lazac, felszeletelve

két maréknyi rukola

1 narancs leve

só, bors, szerecsendió

 

A tésztát sós vízben kifőzöm.

Egy serpenyőben a tejszínt és a mascarponét összemelegítem, hozzáadom a narancslevet, sózom, meghintem kevés szerencsendióval és bőven szórok rá frissen őrölt borsot. Pár percig főzöm, majd belekeverem a kifőtt tésztát, a lazacot és a rukolát és máris tálalom.

Forrás: Váncsa István szakácskönyve

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.