Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Spagetti lazaccal és rukolával

2009.11.04

 

Kép

 

20 dkg spagetti

1 szelet toastkenyér, elmorzsázva

1 fej fokhagyma, apróra vágva

1 chilipaprika, kimagozva és felaprítva

10 dkg füstölt lazac

5 dkg rukola

1 citrom reszelt héja

2 evőkanál kapribogyó

olivaolaj

 

 A tésztát bő, sós vízben kifőzöm.

Közben egy serpenyőben felhevítek egy kanál olivaolajat, megpirítom rajta a kenyérmorzsát,

majd kiszedem és tálalásig félre teszem.

Egy kevés olajat még öntök a serpenyőbe, beleteszem a fokhagymát és a chilit, és kis lángon lassan

sütöm, úgy hogy ne égjen meg a fokhagyma. Leveszem a tűzről, hozzákeverem a kaprit, a citromhéjat,

a leszűrt tésztát és a rukolát, majd rögtön tálalom. A tányéron rászórom a pirított kenyérmorzsát.

Forrás: GoodFood

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.